Gott & Blandat till Sommaren!Nu till sommaren vill man ju ha lite nya kläder och smycken, dom här snygga shortsen kommer från H&M och kostar 199 kr. Tycker färgerna är såå snygga. Väskan kommer från Diesel, skorna från nelly och solglasögonen från saltopeppar.se de kostar 149 kr. Läderarmband i svart och rosa kommer från www.cmhdesign.se och kostar 149kr. Hittade det här snygga blingbling skalet till iphone på www.jbutiken.se den kostar ochså 149kr. 
För min del är det dax att byta mobilskal,jag har haft samma tråkiga i 1 år nu. Kan säga att armbandena är breda, de viras 3 varv runt handleden och stängs med ett magnetlås. De sitter jätte fint på armen.

FilmTips!

I går kväll såg jag den här filmen, The Tunnel, som är en skräckfilm byggd på verkliga händelser. Den var riktigt bra! Mystisk och spännande... Den handlar om ett filmteam i Australien som går ner i en tunnel som ligger mitt under Australiens tågbanor. Teamet är övertygade om att regeringen mörklägger vissa saker och ska nu bevisa att så är fallet.

Kan verkligen rekomendera den här till er som gillar rysare och sann storys.
Efter jag hade sett filmen hade jag en egen teori om vad som faktiskt fanns där nere...

RSS 2.0