Julklapp - Exklusiva Jade Armband.

I webshopen www.cmhdesign.se har vi underbara jade armband  i fin kvalité. Länk: http://www.cmhdesign.se/armband/kedjearmband/kedjearmband-med-jade-sten.html Jade stenarna är pläterade i 22 karat matt guld och kedjan är i guldpläterad metall. Dessa armband passar till allt! Dom är väldigt snygga att matcha till andra armband också. Ska ni handla julklappar så är dessa ett bra, prisvänligt val.
 
 

Rosa crystal bullet halsband

Nu har vi även rosa crystal bullet halsband med guldfärgad kedja. webshop www.cmhdesign.se Rosa och guld passar så fint i hop. Vi har även andra fina färger i butiken. Det är äkta bergskristall med en Magnum patronhylsa. Snyggt halsband som piffar upp vilken outfit som helst! Kika gärna in i webshopen där vi har massor av fina smycken. Trevlig helg!!
 
 

Fina halsband med kors

Jag vill gärna tipsa er om dessa underbara kors halsband som är i fin kvalité. Korsen finns i turkosa och vitt och levereras med en tunn fin kedja pläterad i 14 karats guld. Korset är i ädelstenen agat. Ett exklusivt och stilrent halsband som har det där lilla extra. Korset är doppat i små små kristaller som ger en diskret glitter effekt.
Länk till halsbandet: http://www.cmhdesign.se/halsband/kedjehalsband/kors-halsband.html

Julklappstips - Halsband

Personligen tycker jag att det är skönt att ha avklarat julklapparna i tid, och slippa julrushen dagarna innan jul, men det är tyvärr inte alltid det blir så.
 
I vår webbshop finns massor av fina smycken, vi har armband, halsband, örhängen och lite ringar.
Vi har smycken i bohemisk stil, exklusiva smycken och rock chic smycken. Våra smycken är i fin kvalité till vänliga priser. Du handlar alltid med fri frakt!
 
Tänkte tipsa om våra populära crystal bullet halsband som finns i flera härliga färger. Dessa halsband är i fin kvalité och passar till allt. Länk: http://www.cmhdesign.se/halsband/crystal-bullet-halsband/ 
 
 
 
 
 

RSS 2.0