Sneaky Peek- Viktorias Secret








Sneaky Peek på höstens högklackade skor från Viktorias Secret. Jag bara älskar dom här snygga skorna! dom sista här är bara så sexiga med snörning långt ner på hälen..mums! Visst är dom läckra?

Pink color





Här kommer ett rosa kollage av fina plagg och accessoarer jag gillar. Byxdressen nr 1 kommer från h&M och byxdress nr 2 kommer från bikbok, båda är fina men den från hm är lite vassare tycker jag:) Den söta blusen kommer ochså från hm och bikinin från Bikbok. Skorna kommer från Scorett och accessoarerna från shock och ur och penn. Kolla även in www.cmhdesign.se

Snygga Gummistövlar





Något som jag behöver köpa är ett par snygga gummistövlar. Det regnar rätt mycket på sommaren och varje gång ångrar jag mig att jag inte köpt några. Scorett har snygga, gillar dom svarta:) dom kostar 399 kr. Väskorna kommer ochså från scorett.

Söta Lampor





Dom här söta lamporna kommer från Jotex. Ur gulliga lampor tycker jag! Vägglampan med rosa blommor på kostar 269 kr och den stora rosa taklampan kostar 499 kr. Den svarta söta vägglampan i tyg kostar 349 kr. Det finns förstås mer fina lampor på deras hemsida.

Snygga Shorts






Här kommer ett kollage med snygga shorts och bikinin från BikBok. De rutiga shortsen som är mina favoriter kostar 299 kr. Gillar ochså "usa" bikinin, den är riktigt snygg men det skulle vara ännu roligare att hitta en bikini med sverige flagga.

Nyheter





Lindex har fina Nyheter just nu, här kommer några av mina favoriter som jag tycker är snygga och snyggt ihop. Skorna kommer från Brandos och kostar 399kr, jätte söta:)

Frächt i sommar





Dom här snygga shortsen kommer från H&M, det gör ochså ringen och fjäderhårbandet som jag gillar skarpt.
Dom coola skorna kommer från Iron First, skit snyggt med snörningen baktill på skorna. Fjäderhårbandet kostar 69 kr.

Tufft i Bassängen





Här kommer en bild på mig och min brorsdotter när vi var på en livräddarkurs. Det är jag som blir bogserad,haha:) Vi simmade 800 meter och därefter skulle vi som på bilden bogsera en person efter att vi hämtat en docka på botten. Det var en tuff kurs måste jag säga men jäklar va nyttig man kände sig efteråt.

Fräcka skor





Dom här snygga skorna kommer från Brandos. Gillar dom första skorna, stövletterna, de kommer från iron first men finns att köpa på Brandos. Jag älskar årets skomode, de är så färgglatt med många läckra detaljer. Can´t get enough!

Snygg väst






Den här snygga västen kommer från halens och kostar bara 160 kr, är lite sugen på den, snyggt till hösten. Skorna kommer ochså från halens, de kostar 499 kr. Dom söta strumporna kostar 49 kr och kommer från MQ.
Älskar färgerna på Makeupstors nagellack:)

Byxor och Tröjor





Här har jag lagt upp snygga tröjor och byxor som kommer från miss sixty. Skinnbyxorna är ettpar favoriter som jag är väldigt sugen på att köpa, likaså den lila cardigan. Jag tycker att miss sixty ofta har ett snyggt utbud och alltid hittar man nåt i butiken.

Bra Sci-fi






I förrgår såg jag den här filmen, I am number four som är en sci-fi/action. Den var faktiskt riktigt bra och jag tror det kommer en uppföljare på filmen. Så har ni inte sett den tycker jag absolut ni ska göra det:=)

Retro




Dom här 50-tals retro badkläderna finns att köpa på DaisyDrapper som har ett ganska stort utbud att retrokläder och accessoarer. Kul sida där man kan hitta många fina saker och kläder.

Modemani





Gott och blandat från dolce & Gabbana, Diesel m.m. Detta finns att köpa på modemani.se utom byxdressen, den kommer från H&M. Klänningen och de rosa solglasögonen är retro 50-tals stil.

Miss Sixty






Här kommer några av mina favoriter från Miss Sixty. Snygga boots med scarf och färgglada väskor och accessoarer. Guh vad jag vill ha detta:=)

Söta barnkläder





Dom här söta barnkläderna kommer från Polarn O Pyret. Så sött nu i sommar till de små:) Polarn o Pyret har ett stort utbud med jätte fina barnkläder i olika storlekar.

Sommar snyggt





Dom här skorna och väskorna kommer från Nelly och är nyheter. Kläderna kommer från Topshop. Solglasögonen kommer från Yokiono och kostar 500 kr, dom är riktigt snygga. Gillar ochså den blåa färgen, snyggt till bruna och beiga nyanser.

Shorts i flera färger





Här kommer ett urval av snygga shorts i olika fina färger. Dom här finns att köpa på Topshop/Modezine, utom de röda för dom kommer från H&M. Jag gillar de Gula och Blåa Shortsen, dom är super snygga:=)

Snyggt från Betsy Johnson







Dom här snygga bikinina kommer från Betsy Johnson som är en av mina absoluta favorit designer eftersom hon blandar så mycket olika färger. Hennes skapelser speglar verkligen hennes personlighet, hon ser alltid så glad och sprallig ut, precis som färgerna förmedlar.

Lite mer Personlig


Jag har inte gjort några personliga inlägg tidigare, jag har tänkt göra det flera gånger med det har lixom inte blivit av. Men när läsarna tycker att jag borde göra mer personliga inlägg så kan jag inte annat än att lyssna på dem.
Så här kommer en bild från när jag var ute och övningskörde,( lite mörk dock). Jag var på väg till min stora syster som nyss fått barn. Jag ska försöka bli mer personlig varvat med det jag gjort tidigare:=) Tack för pushen!






 


Kollage-sommarmix





Här kommer lite sommarplagg som jag gillar. Ballerinaskorna kommer från modegallerian och kostar 499 kr. Den rosa klänningen kommer från Indiska, det gör även brochrosetten. Capri jeansen kommer från Lindex och shortsen från H&M. Det gula linnet kommer ochså från Lindex. Snygga kläder att ha nu i sommar:=)

Victoria Secret







Dom här snygga bikinina kommer från Victoria Secret och är bara så läckra! Gillar den lila med svarta prickar på, snyggt med starka färger. Bikinina finns att köpa på Victoria Secrets webshop och leveranstiden är mellan 14-21 arbetsdagar.

Rosa Vitaminer





Vitamin E serien från Bodyshop är en av mina absoluta favoriter vad gäller hudvård. En riktig uppfräshare är vitamin E Face mist som man kan använda när som helst under dagen när man känner att man behöver lite fukt. Den går att använda över makeupen och är som en vitamin duch. Perfekt nu på sommaren. Vitamin E serien innehåller allt din hud behöver, allt från ansiktsmasker, serum till solskydd.

Skyltdockor i naturmaterial




Dom här kläderna kommer från Linolin.se där dom säljer plagg i naturmaterial. Den vita blusen kostar 725 kr och kjolen som jag tycker är super snygg kostar 1100 kr. Beiga klänningen kostar ochså 725 kr och ponchon kostar 799 kr. Jag gillar att de är av naturmaterial som inte skadar vår miljö:=)

Söta Klänningar m.m





Dom här söta klänningarna kommer från skaer.se Väskorna kommer från Chique.se och det gör ochså det söta diademet som är full med rosa fjädrar. Jag gillar klänningen med hjärtanen på, den är bara såå söt:=)

Sommar Fint





Dom här fina bikinis kommer från Abercrombie & Fitch, de kostar 399 kr. Dom sommriga skorna kommer från vivistyle och ligger på 499 kr. Gillar dom fina färgerna, ljusblått och rosa:) Shortsen kommer från H&M och kostar 249 kr, de finns även i gult. Super snygga!


RSS 2.0