Twist & Tango


Höst nyheter från Twist & Tango!

Snygga Thights

Nu börjar höst kläderna komma in i butikerna vilket är jätte kul! Jag gillar inte hösten men jag älskar höst och vinter kläder för jag älskar stickat och stora tröjor:) Dom här snygga tightsen kommer från cubus och kostar 399kr. Jag skulle vilja ha en i varje färg!

Höst Stövlar

Jag älskar stövlar, man kan bara inte få för många av dem:) Dom här snygga stövlarna kommer från Viktoriassecret. Det går utmärkt att beställa från deras webbshop, har inte provat det själv men har hört från andra att det går bra men att det kan ta upp till 20 dagar innan man får sina saker. Älskar dom höga stövlarna på bild nummer 1. Så snygga!!

Snygga Höstfärger


Här kommer lite nyheter från Nelly i höstens färger. Ögonskuggorna kommer från Too Faced och foundation/concealern har en mjuk antirynk effekt som skyddar den ömtåliga huden kring ögonen. Den kostar 179 kr och kommer från The Balm. Den är jag lite nyfiken på. Önonbrynspennan med borste i ena änden kommer från Collistar och kostar 140kr, gillar färgen på den. Lipglossen kommer från Mist.

Mix från Cubus, GinaTricot och Only
Det här tycker jag passar bra ihop, skjortan med gulblommiga shortsen och den beiga polon med gråblommiga shortsen. Skjortan kommer från Cubus, kostar 199kr scarfen kommer ochså därifrån den kostar 99kr. Polotröjan kommer från Ginatricot och shotsen kommer från Only. De kostar 299kr.

RSS 2.0