5 snygga Jeans

Här hittade jag några snygga budget jeans som är riktigt snygga. De finns att köpa på Only. Dom grå/svarta jeansen kostar 199 kr, dom blå jeansen kostar 329 kr, de vita 199kr. Dom övriga två finns att köpa på smartgirl och kostar 1044kr och 1499kr G-star jeans.

Höst Favoriter
Här är några favoriter från H&M höst/vinter sortiment, jag har visserligen hittat massor av fina kläder jag är sugen på. Gillar dom röda benvärmarna, snyggt till leggings och stövlar, och den mysiga långa koftan som finns i flera fina fäger. Skärpet med rosetten kommer från GinaTricot. Västen är fin men kanske lite för kort för min smak.
Au Revoir tröjan tycker jag är riktigt läcker:)

nyheter från GinaTricot

Snygga nyheter från GinaTricot. Älskar dom rosa jeansen och de färgglada koftorna, vill ha en i varje färg:=) Koftorna kostar 199kr så man kanske ska köpa några stycken. Jeansen kostar 349kr och ringarna kommer från www.cmhdesign.se

Höst nytt
Höstkläder från Rutmfl har kommit ut att köpa. Strumpbyxorna är riktigt fina dom kostar 79kr. Den enarmade tröjan kostar 199kr det gör ochså den vita stickade tröjan. Det bästa med hösten är helt klart dom stickade tröjorna som jag bara älskar. Nagellacken finns att köpa på nelly.

Nytt från H&M
Höstens mode finns nu att köpa på H&M, det ska bli riktigt roligt att kolla in:=) Nya snygga ögonskuggor i höstens färger 19,50kr och snyggt dubbelt nagellack 29,50kr. Flerpack strumpor i fina färger 79,50kr och läckra knästrumpor som är super snygga att ha över ettpar jeans, dem ska jag köpa. 69,50kr kostar dem.

Genomskillnigt

Matchande väska och skor i genomskillnig plast som kommer från Nelly. Väskan kostar 199kr det gör ochså ballerina skorna. 349kr kostar dom andra skorna. Smaken är ju olika men personligen skulle jag nog aldrig använda en genomskillnig väska annat än till stranden med en bikini eller handduk i. Skorna därimot är skit häftiga!

Jeans shorts


Dom här snygga jeans shortsen finns att köpa på madeldesign.se Shortsen kostar 179kr. På bilden har hon ett par cykelbyxor under som ochså finns att köpa på mandeldesign. Snyggt med spets som sticker fram, även svart spets under hade varit riktigt snyggt.

Nail Wraps
I stället för nagellack kan man använda Nail Wraps som man fäster på naglarna. Det bästa med nail wraps är dom häftiga mönstrena som annars är omöjliga att måla dit. Nail Wraps finns i massor av olika mönster och färger, varje paket innehåller 24 wraps i olika storlekar. Även till tånaglarna:) Jag har inte provat på dom här ännu men är riktigt sugen! 89kr kostar dom och finns bl a att köpa hos Nelly.

Clutch
Dom här snygga väskorna kommer från Vivistyle. Dom snygga clutch kostar 189 kr och finns i mer härliga färger. Super snyggt till svart kavaj. Dom andra väskorna kommer ochså därifrån, de kostar 399kr. Armbandet med berlocker kommer från www.cmhdesign.se snyggt till solbrännan.

Snygga JeansDom här jeansen är jag helt förälskad i! De kostar 699kr och kommer från Culture. Skorna kostar 498kr och kommer från Laura Shoes. Jag bara måste ha dessa snygga jeans:=)

Horror....


I går såg jag Insidious som är en rysare, det handlar om en familj som bor i ett hus där det spökar och händer massa läskiga saker. Jag älskar spökfilmer och tycker den här var riktigt bra, så den kan jag verkligen rekomendera. Se den om du törs.....;
Filmen släpps på dvd 21 a September 2011.

Stilrena Naglar
Dom här fina nagellacken kommer från Tintinstyle och kostar 150kr. Gillar verkligen färgerna och vill ha en av varje flaska:) Perfekta sommarlack!

Snyggt ihop

Linnet shortsen och strumpbyxorna är snyggt ihop med den bruna väskan och det stora armbandet med blå detalj.
Linnet kommer från lindex och kostar 249kr, det gör även shortsen. Strumpbyxorna och dom fina väskorna kommer från Ginatricot, väskorna kostar 249kr och armbanden kostar 99kr styck.

Snygg Jacka


Älskar den här jackan som kommer från missgreta.se, alla tre plaggen kommer från miss greta. Västen med scarfen är ochså riktigt snygg, lika så den färgglada tunikan. Miss Greta är helt klart värd att kika in på.

RSS 2.0