3 snygga Jackor
Här här jag lagt upp 3 snygga jackor jag gillar. Den första är från Twist and Tango, den kostar 2295 kr och finns bla att köpa på nelly. Den andra jackan kommer från assos och kostar 950 kr. Den gillar jag skarpt, bra pris ochså:) Den 3e jackan kommer ochså från assos den kostar 2233kr. Jag gillar pälsjackor, fast inte äkta förståss:=)

Höstnytt från Gucci


Gick in på Guccis hemsida och hittade massor av höstnyheter. Här har jag lagt upp mina favoriter, älskar den här grå ponchon och polotröja nr 1. Stövlarna är ochså jätte snygga. Tyckte mest dom hade kläder för lite äldre personer, det här var det ungdomligaste jag hittade vad gäller kläderna. Men snyggt är det!

Monki Kollage
Här är ett kollage med höstnytt från Monki som jag tycker är snyggast. Monki har bra priser och ibland lite annorlunda kläder. Skorna gillar jag mycket, dom kostar 500kr. Och blusen 300kr.

Snygga Stövlar
Dom här stövlarna kommer från Scorett. Jag tycker dom är skit snygga och skulle vilja ha allihopa. Det är nog dax att köpa in sig på ettpar. Jag skulle vilja hitta ettpar stövletter med päls på men har faktiskt inte sett några..
Nån som vet vart man kan hitta sånna?

RSS 2.0