Sött till Nyckelknippan

 
Tycker dom här söta figurerna är coola till nycklarna:) Dom kostar 59kr och kommer från www.bluebox.se

Läckra Skor

Perfym från Juicy Couture,luktar jätte gott,snygg flaska ochså:) Skorna är ju bara så läckra! snyggt till nyår. Finns på bubbleroom.

Coola Mössor

 
Fasnade för dom här coola mössorna från Headhunter, tycker dom är så gulliga och fina. Mössor är något jag har en hel del av men det är ju lite som en accessoar, och det kan man ju inte få för mycket av:=) mössorna kostar 1175kr, lite dyrt för en mössa faktiskt,speciellt om man vill ha både rosa och gröna.

Party Naglar och Läppar

Snygga partylack från Ciaté!
Dessa coola kit består av ett nagellack och en flaska med små, små skimrande pärlor. Pärlorna skapar en unik 3D-effekt och medför det lilla extra till din outfit. Måla först på nagellacket, strö därefter på pärlorna och tryck fast dem på nageln. Förpackningen innehåller en uppsamlingsplatta och en liten tratt så att man lätt kan hälla tillbaka pärlorna som hamnat utanför. Resultatet blir lyxigt, rockigt och häpnadsväckande!
Nagellacket Caviar Manicure passar till flera tillfällen. Snyggt på festen... Och visst skulle det vita vara vackert på bröllop? Tips! Du behöver inte ha pärlorna över hela nageln. På toppen av nageln är också snyggt! Har du tungan rätt i mun, en pincett och lite fantasi kan du bilda vackra mönster också. Dom här finns att köpa på www.bluefox.se och kostar 199kr.

Shamballa Armband med Strass Kors

Nytt i butiken är shamballa armband med stora strass kors i olika färger. Dom är riktigt snygga på armen.
Annars har det kommit in armband i ädelstenar och fina berlocker.Kika gärna in www.cmhdesign.se 
 
 

Snyggt till Mobilen

Snygga mobilväskor som passar bra nu i vinter är dom här från Uggs Australien. De kostar 629kr och finns att köpa hos bla zalando. Jag skulle vilja ha en väska i varje färg. Dom är skit snygga.
 

Glittriga Skal

Snygga glittriga mobilskal till iphone. Det är kul att byta skal lite då och då och här hittade jag lite coola skal. Finns att köpa www.24.se och www.fyndig.se
 

RSS 2.0