Fina Sittkuddar

Hittade fina sittkuddar från en butik som säljer inredning,möbler och annat skoj. Stolen på sista bilden är inte så fin men rätt rolig:) sittkuddarna finns att köpa här www.designbutiken.com
 
 

Snygga Smyckesställ

Snygga smyckesställ från Lisbeth Dahl, Hedbergsguld och Smartgirl.
 

Clutch med Nitar

Nu i höst/vinter är det snyggt med en liten färg klick i den gråa vardagen. Dom här clutchen är ju helt underbara med sina glada färger och coola nitar. Jag älskar dom här och skulle vilja ha allihopa:) Väskorna heter Aila clutch.
 

Coola Möbler

Jag hittade ett coolt ställe på nätet som säljer lite udda möbler och inredning. Dom har super fina saker där. Möblerna kommer från www.whonzimmer.se Dom har allt från stilrena möbler till lite mer överdrivet. Om inte annat är det roligt att bara kika:) Här kommer ett litet smakprov.
 
 

Frossa i Mössor

Mössor kan man aldrig få för många av ( enligt mig själv ) jag tror jag har upp i mot 30 st hemma. Alla i olika färger.
Så jag tänkte tipsa er om några snygga mössor jag hittade på nätet..
Dom kommer från Svea, Rut mfl, Barts, Blondi, Burton, Coal, Eivy, Kask, Neff, The stray boys och Yoki. Alla till ganska bra priser. Jag tycker dom med text på är balla, men den första är nog snyggast. Eller vad tycker ni?
 
 
 

Nitar & Spikes

Dom här tuffa kängorna med nitar hittade jag på www.bianco.se Tycker dom var skit tuffa! Matcha med ett tufft halsband med döskalle och spikes, och en väska i nitar. Halsbandet kommer från www.cmhdesign.se och väskan från www.lindex.se Jag älskar modet med Spikes och Nitar!
 
 

Bryt av med Cognac!

En färg som passar till det mesta är cognac. Jag klär mig oftast i svart, inte helt svart men till större del. Då är det snyggt att bryta av med cognac färgade accessoarer eller skor. Här hittade jag en super snygg väska och skor som passar bra i hop, och till svarta kläder. Väskan kommer från Tiger of Sweden och skorna finns att köpa på Bianco.se En perfekt avbrytare till svart!
 
 

RSS 2.0