Styla med Dessa

Men dom här styling redskapen kan man göra många fina frisyrer, det är värmluftsborstar och kan göra allt från vågor,lockar till rakt hår. Dom har keramiska plattor som ger glans och motverkar statiskt hår. Det är definitift något jag behöver. Märkena är Revlon, Toni&Guy och Remington Style. 

Ghd fat hair lotion (bruna flaskan) Ger hållbar volym, glans och struktur med medium stadga. Skyddar mot UVA-strålning och hjälper till att bevara hårets fuktbalans och mjukhet under värmestyling.

Björn Axen style volume root lifting spray (gröna) ger håret långvarig volym och fyllighet. Innehåller vårdande mineraler och fuktbevarande alger som stärker håret, ökar elasticiteten och vårdar både hår och hårbotten. Innehåller värmeskydd och UV-filter.

Det är jätte viktigt att man använder produkter som skyddar mot värmen när man använder varma stylingredskap. Det är även viktigt nu på våren och till sommaren att du använder produkter som har ett solskydd. Det gäller hårprodukter, hudkrämer, foundations och kroppen förstås. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0