Ta hand om dig!




Nu är det dax att vi börjar använda hudvårdsprodukter och makeup med solskyddsfaktor. Solen tar mer än vi tror nu och innehåller skadliga strålar som påverkar våran hud och hår negativt. Jag använder alltid solskyddsfaktor i allt som bara går. Jag blir brun endå. Foundation från Clarins, innehåller SPF 15 och foundationstick från Shiseido med SPF 15. Ju högre solskyddsfaktor du använder desto bättre.



Även din dagkräm bör innehålla ett solskydd och här har vi Elizabeth Ardens eight hour cream SPF 20, Elizabeth Arden pure finish SPF 15 som även ger lite färg och Collistar med SPF 20. Alla dessa dagkrämer innehåller solskydd.



Vi får inte glömma bort våra läppar som ochså behöver skyddas. Clarins sun light gloss med SPF 6, Murad SPF 15, Hawaiian Tropic SPF 25 och Odd Molly med SPF 25. Oavsett om du anväder ett neutralt mjukgörande läppbalsam eller ett läppgloss/Läppstift är det viktigt att se till att det innehåller en SPF.



Håret är lätt att glömma, det var inte länge sedan som jag började tänka på att köpa hårvårsprodukter och stylingprodukter med skyddande egenskaper. Det gäller både i solen och under hårfönen. Håret slits otroligt mycket i solen och speciellt vi som redan har blekt håret eller färgat det. Toni&Guys glansspray som skyddar mot solens skadliga strålar, Revlon sun care som är en leav in spray och Scandinavian solskyddsbalsam och glansdroppar med SPF. Glansdropparna kostar bara 59 kr och balsamet 39 kr. Bra pris!



Smörj alltid in ansikte och kroppen med en solkräm innan du går och badar eller bara ska ut på stan och shoppa. Går man länge inne i stan och strosar runt i bara linne och shorts så tänker man inte alltid på att tiden rusat iväg och att du varit flera timmar i solen. Ha alltid med en solskyddsflaska i väskan. Alla produkterna finns att köpa på där dom har ett stort utbud. Glöm inte att smöja in er redan nu!

Kommentarer
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

älskar eight hour creme!



hoppas du har en bra onsdag!



// Anna

nystartad webshop

www.avanna.se

2011-04-13 @ 12:39:03
URL: http://pyttis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0