Snyggt och Blandat




Här kommer lite gott och blandat som jag hittat och tycker är snyggt. Väskorna kommer från Aldora och klockorna kommer från Sid and Sally. Dom snygga jeansshortsen kommer från Rutmfl och kostar 249 kr. De söta tofflorna kommer från Lisbeth Dahl som även gör vackra smycken. De coola jeansen kommer från Kaffe.

Mixat





Dom här snygga skorna och plånböckerna kommer från tintinstyle. Tröjorna kommer från missgreta som har ett stort utbud av snygga märkeskläder som är riktigt snygga. Jag gillar uggsen, de kostar 800 kr och har kostat 1599 kr. Funderar på att köpa dem:)

Rosa Toppar och Tunikor






Här har jag lagt upp lite snygga kläder som jag bara älskar! De finns att köpa på missgreta.se. Topparna och tunikorna är ju bara så fina. Priset ligger omkring 1699 kr på dessa men hjälp va snygga:)

Linnen & Shorts






Jag bara älskar dom här snygga färgglada linnena och shortsen. Så snyggt med färger när man är brun. Linnena med text och shortsen kommer från Ginatricot och linnena utan text kommer från h&m. Jag vill ha allihopa:=)

Handgjorda Tapeter




Dom här fina tapeterna blev jag riktigt sugen på. De är handgjorda med riktiga löv som är infärgade i själva tapeten. Riktigt snyggt att göra en fondvägg med. Tapeterna finns att köpa hos houseofjammi.se

Gör din egen Perfym






Hur roligt vore det inte att göra en egen perfym? På Liveit finns ett stort utbud av olika upplevelser och roliga saker man kan göra, bl a skapa en alldelens egen doft. Man kan ochså Spela in en egen skiva eller vara modell för en dag och ta fina modellbilder. Det finns massor av olika upplevelser på liveit och det är även en perfekt present, att ge bort en upplevelse till någon man tycker om.

Frossa i Snygga Skor









Här har jag hittat massor av snygga högklackade skor som jag bara älskar! Skulle vilja ha allihopa:) Skorna kommer bl a från Menbur Hopper, Friis & Co, Poetic Licence, Jessica Simpson m.m Skorna finns att köpa på brandos där det finns massor av snygga skor i härliga färger.

Snygga Väskor





Här kommer lite snygga väskor som finns att köpa på accessora. Beck Söndergaard har designat några av dessa och det är gjorda av ålskinn. Lite ovanligt material men mjukt och hållbart. Snygga tycker jag.

Kjolar och Skor





Dom här färgglada kjolarna och klänningen kommer från Bubbleroom. Kjolarna kostar 149 kr och klänningen 199kr. Skorna kommer ochså därifrån. Nagellacket Malva är en nyhet och finns bla att köpa på Nelly. Gillar verkligen färgen på nagellacket:)

Vinn Örhängen!- Avslutad







Vad behöver ni göra för att vara med och tävla?

Länka till mig och skriv om tävlingen + ta denna bild och lägg upp på din blogg!
Lämna sedan en kommentar i det här inlägget och skriv att du är med och tävlar!
Länka gärna till ditt inlägg ochså så att det blir lättare för mig att kika in.
Glöm inte att lämna e-post så att jag kan kontakta dig om du vinner! OBS! Den som inte lämnar e-post kan tyvärr inte vara med i dragningen om vinnare.
Tävlingen avslutas Lördag 28/5.
Örhänget är designat av mig och kan även beställas. Skicka då ett mail.

Tävlingen är avslutad och vinnaren har utsetts via www.random.org Grattis Sofie L jag har kontaktat dig via din e-post.


Min Kanintröja







I går hämtade jag ut mitt paket som jag beställt från talkingclothes, den här coola luvtröjan med kaninöron och tillhörande svans som man fäster på om man vill är ju bara så snygg på. Tröjan är av tunn flees så den är väldigt töjbar. Trodde först inte jag skulle kunna ha den eftersom det var one size och jag är ju 180 cm lång. Jag är skit nöjd med tröjan! Älskar den:) De coola örhängena köpte jag ochså, de kostar 99 kr. Funderar faktiskt på att köpa tröjan i ljusrosa ochså:)) Visst är den ball!

Nya Färger





Här kommer lite sommarnyheter i sommarens härliga färger. Nagellacken finns att köpa på eleven. Malva är en favorit, den kostar 45 kr, Now limited edition kostar 69 kr och Debora Lippmann kostar 169 kr. Visst är det härliga färger!!

Linnen + Cool Bikini






Dom här snygga topparna kommer från Bikbok och Monki. Den coola bikinin kommer från shock. Jag gillar bikinin den är helt klart annorlunda och häftig:)

Gott o Blandat





Snyggt från H&M. Den rost färgade baddräkten är skit snygg!

Klänningar





Här har jag lagt upp lite snygga sommmar klänningar som kommer från topshop. Gillar de blommiga klänningarna, ser svala och sköna ut:) Tyvärr använder inte jag klänning så ofta som jag skulle vilja göra, måste nog ändra på det för det är ju så snyggt med klänning!

Snyggt Under









Här har jag lagt upp färgglada underkläder som jag tycker är snygga. Dessa kommer från h&m och är riktigt sommriga:) Älskar den cerisa färgen och gula, så snyggt när man är brun.

Väskor i Glada Färger






Dom här fina väskorna finns att köpa på smink.nu även klockan och de glittriga mascarorna finns där. Det är snyggt med lite färg på fransarna, man behöver inte måla hela fransarna i färg utan man använder tex svart som bas färg och målar ytterkanten på ögonfransarna i färg. Det blir skit snyggt. Väskorna kostar 129 - 149 kr och glittermascarorna kostar 69 kr. Den fina klockan kostar 199 kr.

HoodieBuddie med inbyggda Lurar





Jag har fått hem en super fin Hoodie med inbyggda hörlurar. Den är både snygg och väldigt praktisk eftersom jag aldrig behöver tänka på att ta med mig lurar eller jobbiga sladdar, allt är inbyggt. Som ni ser på bilden hänger det ner en sladd ur fickan, den är inbyggd i hoodien du kopplar bara in din ipod, iphone eller vilken annan Mp3 spelare som helst. Det bästa är att Hoodien går att tvätta utan att lurarna förstörs:) Den här Hoodien kommer jag använda flitigt. Kolla in videon här nedan! Tack http://www.hoodiehoodie.se/ för den fina HoodieBuddien! www.hoodiehoodie.se



www.hoodiehoodie.se

Snygga Skärp






Åh vad jag gillar dom här färgglada skärpen, så sommriga och snygga. De kommer från topstreetwear. Klockorna kommer ochså därifrån och hipsters kommer från Björn Borg. Det är så snyggt med färger nu i sommar:)

Söta Sneekers






Här kommer snygga och färgglada sneekers från topstreetwear. De kostar 499 kr och är bara så söta. Klockorna kommer från missbella och finns i flera färger. Interiora  Kvalitetsmöbler på webben  Smycken, Förlovningsringar och Silverbestick

Häftiga Kjolar





Här kommer lite snygga sommarkjolar som sticker ut. Älskar färger, den röda och gröna kjolen är ju bara så söt!
Kjolarna finns att köpa på shock där det finns massor av häftiga kläder. Lite Kelly Osbourne stil.

Bikinis






I sommar vill jag ha en riktigt snygg bikini, den gulsvarta här är jätte snygg, den kommer från style by tyra, det gör även den rosa och " amerikanska" bikinin. Den gula och svarta kommer från h&m och är nyheter. Väskorna är perfekta att ha badlakan och solkrämen i.

Asiatisk Inredning





Här har jag lagt upp lite inredningsdetaljer från Asien. Lamporna och lyktorna är väldigt söta och färgglada. Sen har vi kuddfodral och posters på vackra asiatiska kvinnor som är lite retro. Det här kan man köpa på Apieceofasia.se som har mer fint till hemmet i härliga färger.

Väskor och Skor






Här kommer lite snygga väskor och skor från vivistyle. Den svarta väskan heter Nicole chain bag och är precis likadan som Nicole Richi har på många av skvaller bilderna. PÅ vivistyle finns det flera " kändis väskor" och snygga skor. Armbandet är Mi Lakaj som är en utav mina favorit designers vad gäller smycken.

Sommar nytt






Här kommer lite Sommarkläder från lindex. Designer är Rachel Zoe och Ewa Larsson. Gillar blusen och byxorna som är lite av en ridbyxmodell, snyggt ihop med en lite mörkare väska eller skor.

Fint till Balkongen/Uteplatsen








Det är roligt att pyssla med balkongen eller sin ute plats nu till sommaren. Här har jag hittat jätte fina balkong och uteplats prylar som sätter pricken över i. Dessa finns att köpa på jotex. Varje sommar planterar vi pelargoner på balkongen men det skulle vara roligt att plantera lite nytt. Dom här vackra blommorna planteras utomhus och är jätte fina att ha på sin balkong eller terass. Blommorna heter Minipetunia, Ampelmix, Eldkrona, Snäckböna, Blyblomma, Passionsblomma, Verbena, Bägarranka, Fushia, Hybridpassionsblomma och Klockmalva.

kollage





Ett klädkollage med neutrala färger är alltid rätt i tiden. Det är vackert sensuellt och inne. Jag älskar skjortan så snygg.

Gulliga Krukor och Väggklockor










Dom här häftiga krukorna är det bara att vattna och styla. Perfekt för barnen att pyssla med. De kostar 59 kr och kommer från house of jammi. De färgglada Väggklockorna kommer ochså därifrån och kostar 229 kr. Växterna är 12 cm höga och riktigt fina att ha i fönstret eller på balkongen bland de andra växterna i sommar.

RSS 2.0