Naglar & Fransar










Ögonfransförlängning och nageldesign finns att köpa på eleven och nailshop. Det är snyggt med lösfransar och jag kan verklingen rekomendera de små fransarna som man kan placera där det behövs. Att skapa unika naglar själv är jätte roligt, har dock inte provat just detta men är sugen på det.

Färgglatt!







Färgglada kläder från H&M som jag älskar, snygga strumpor i härliga färger och en söt turkos påse som e såå söt:=) Love it!




Japanska Kläder










Jag älskar japanska och asiatiska kläder, de är så färgglada och coola. Oftast finns det någon detalj på kläderna som sticker ut. Den enda nackdelen är storlekarna. Jag som är 180 cm lång behöver kanske large ibland och det kan vara svårt att hitta. Jag har i allafall beställt den rosa cardigan med kaninöronen idag, den fanns i stl M så jag hoppas den kommer att passa. Ångrar mig nu att jag inte beställde de 2 fina diademen ochså men dom kan jag ta senare. Gillar ochså den vita tröjan med katterna på:) ni hittar japanska kläder på talkingclothes.

Snyggt i Köket






Även i köket vill man vara fin och här kommer lite snygga 50-tals inspirerade förkläden som kommer från roligaprylar. Det vita förklädet är perfekt att ha till grillningen då det är ett slaktarförkläde med blod på;) Tofflorna är rätt coola dom ochså.

Snyggt till Balkongen










Nu till sommaren när vi sitter mycket på balkongen eller terrassen är det snyggt med fina ute möbler. Här har jag hittat färgglada stolar, bänkar,bord och hängfotöljer. Jag älskar färgerna och det är snyggt att blanda olika färger. Bänkarna är perfekta att ha blomkrukor på. Det här finns att köpa på svenssons där det finns ännu mera färger att välja på. Lite dyra dock men fan så snygga!

Skofrossa












Åh vad jag älskar dom här färgglada högklackade skorna. Dom sticker verkligen ut. Jag tror jag ska köpa dom rosa Björn Borg skorna högst upp i högra hörnet. Alla skorna finns att köpa på brandos. För er som gillar fjädrar finns det på några utav skorna här. Läckra!
Prisjakt.nu  Affiliator.com

Strand Nytt














Snart är det dax att gå till stranden och då kan det vara bra med en kylväska. Här har jag hittat fina Bag in Box kylväskor som håller vinet kallt och gott. De kostar 119 kr och kommer från Interiora. Även solstolarna och kylväskorna kommer därifrån. Stolarna kostar 199 kr och kylväskorna kostar 179 kr. Sen har vi en mini grill med kylväska som kostar 379 kr. Perfekt när man ska grilla på stranden.

Dom snygga bikinina och flipflopp tofflorna kommer från uppercut. Glöm inte att smörja in er i solen!
http://cmickaela.blogg.se/2011/april/utkast-april-11-2011.html


Sommar Kläder











Här har jag lagt upp kläder från BikBok och Indiska som jag tycker är snyggt. Älskar den rosa kepsen och rosa väskan. Shortsen som finns i färgerna kitt, beige och svart är ju bara såå snygga!

Fina Träskor & Ögonskuggor










Färgglada ögonskuggor och träskor i härliga sommarfärger som kommer från dreamberry och donnabeauty.
Ögonskuggorna med spegel kommer från Lars Wallin men finns att köpa hos DonnaBeauty.se Träskorna är så där lantligt snygga likasom de är snygga till ett par shorts eller jeans.


Avslutad:Tävling Blus & Plånbok









Jag lottar ut en söt blus i stl M som är helt oanvänd. Samt en helt ny plånbok. Båda kommer från H&M.


Vad behöver ni göra för att vara med och tävla?

Länka till mig och skriv om tävlingen+ ta bilden och lägg upp den på din blogg!
Lämna sedan en kommentar i detta inlägg och skriv att du är med och tävlar.
Länka gärna till ditt inlägg ochså så att det blir lättare för mig att kika in.
Glöm inte att lämna din epost så att jag kan kontakta dig om du vinner!
Tävlingen avslutas Torsdag den 28e april. Lycka till!


Grattis Lovisa! Du har vunnit blusen och plånboken med hjälp av http://www.random.org/
Jag har kontaktat dig via din e-post.

Läppar & Naglar








Färgglada läppar och naglar i sommar är ett måste! Här har jag hittat jätte fina nagellack och läppglans/läppstift som jag verkligen gillar. Älskar det gröna nagellacket och Clarins härliga läppglans. Det här finns att köpa hos
Donnabeauty. Färgglada naglar och läppar.


3 Kollage med Kläder












Här kommer 3 kollage med snygga kläder som jag hittade. Kläderna kommer från vivistyle och chapnell.
Guu vad jag vill ha vissa plagg här,allt är snyggt men vissa sticker ut. Trenchcoaten, stickade västen, orange tröjorna, haremsbyxorna och vita cardigan. Dom lägger jag i min önskelista!

Lantligt Vackert
















Jag bara älskar den här lantliga gamla stilen på inredning och detaljer. Jag ser framför mig mitt dröm sommar ställe med stor härlig tomt med äppelträd och vinbärsbuskar. Det ska vara ett vitt gammalt hus från tidigt 1800-tal som är renoverat och fint, men har kvar den gamla stilen. Det ska vara full proppat med såna här gammal fin inredning, antingen blandat med moderna möbler eller bara med den här gamla stilen. Dom här helt underbara sakerna finns att köpa på Fridas Gård.



カラフル,丰富多彩,coloré













Färgglada solglasögon som kommer från Item och kostar 199 kr, de rutiga solglasögonen som ochså kostar 199 kr finns att köpa hos skaer.se där även väskorna finns. Dom härliga knä strumporna kommer från Happy Socks och finns i massor av olika varianter och färger.

Firstdate.com

Snygga kläder gör mig glad!

















Vår och sommar mode från Donna Karen och Jenny Packham som jag tycker är extremt läckert! Älskar Packhams underbara sommarkollektion med fina mönster och härligt glittrande detaljer:)
Jag blir glad av vackra kläder och fina smycken, blir inte du?

Tröjor & Accessoarer











Jag gillar tröjor med tryck på, och dom här kommer från smartgirl. Blåa leggings från rut mfl och skärpen kommer från Ed Hardy och kostar 249kr. Väskan, ringarna och nyckelringen kommer från bagsandfashion. Skärpen gillar jag skarpt! dom är så där rockigt häftiga.


Höst/vinter 2011




I början såg det ut som de bara visade ridkläder och hotellvakt uniformer i gråa trista färger. Men det var upplagt så häftigt att jag kolla vidare. Här ser man de mörkröda,blåa, gröna färgerna igen och de långa glansiga stövlarna upp till knät. Även här har de päls och det ser jag fram emot i höst. Älskar päls! ( syntet,för djurensskull) Det är stilrent och fint, blev överraskad av den häftiga showen och de fina kläderna:)

Christian Dior Höst/vinter 2011

  


Jag är jätte nyfiken på höstens mode och tänkte dela med mig utav en av mina favorit designer. Vet man vilka färger,former,tyger osv som dom har så vet man ochså vad som kommer att gälla resten av världen. Det är dessa stora designers som styr! Jag älskar Christian Diors kläder, hans basfärger är mörkblått, mörkrött och skogsgrönt som han blandar med svart och pälsdetaljer som en stor härlig pälskrage och stora pälsarmar! Han har ochså mycket pastellfärger, rosa och vitt samt transparanta tyger. Fjädrar både i håret, klänningen och väska. Christian har verkligen lyckats! Ser fram emot att få shoppa höst kläder, fast först ska vi njuta av sommarens romantiska färger i beige/brunt, rosa och vitt!

Antirynk BH


 



Antirynk BH som sägs motverka rynkor mellan brösten som uppkommer med tiden. Speciellt för de som sover på sidan säger dom. Vilken tur jag har som sover 90% på rygg!!  tja, kanske fungerar, men då måste man ju ha på sig den här varje natt i flera års tid, eller kanske för alltid! Nää, ingenting för mig.

Till Barnen













Dom här fina drickglasen till barn kostar bara 18 kr styck, det tyckte jag var ett bra pris. Pixiböckerna kommer jag ihåg från när jag var liten, jag har några kvar faktiskt. Min favorit hette Boubi och handlade om en söt liten tvättbjörn som skulle hälsa på sina vänner i Amerika. Den andra favoriten hette Fyra lejon äter middag. Lite kul att man har sparat dom böckerna från när man var liten. Jag gillar pixiböcker dom är enkla och fulla av bilder. Perfekt som godnattsaga. Dom här sakerna finns på sagoborgen.www.sagoborgen.se

Registreringsskylt till barnvagnen

Sommar Mix










Här kommer lite gott & blandat. Halsbanden är super snygga och jag blev så glad att det är ett sådant bra pris på dem. De kostar 59,50 kr till 79,50 kr och finns på Lindex. Alla shorts kommer från H&M utan de bruna, dom kommer från Gina Tricot. Kavajerna och gröna linnet är från H&M och nagellacken från Nelly. De kostar bara 75 kr. Dom coola strumpbyxorna med tattos på benen kommer från gina tricot.



Prisjakt.nu

Min vän







En liten bild på mitt hjärta, katten Leo som jag köpte på ett kattvärn. Han är som en hund, lika tuff och cool:) Visst är han fin!!!

Fina Accessoarer





Här har jag lagt upp mina favorit saker från Monki, det rosa hjärtat kommer från Modehus och elefanten från Bootz. Den congacs färgade och svarta nessessären är perfekt att ha sina makeup penslar i. Så har dom ochså en liten söt monki nalle:)

Vinn en Valfri Film Avslutad










Nu startar jag en ny tävling, den här gången kan ni vinna en valfri film utav dessa sex jag lagt upp här:


1. The other woman, Drama med Nathalie Portman från 2009.
2. Psychosis, Rysare från 2010.
3. Country Strong, Drama med Gwyneth Palthrow från 2010.
4. The way back, Äventyr med Colin Ferall från 2010.
5. Vanishing on 7th street, Thriller från 2010.
6. Husk, Rysare från 2011.


Vad behöver ni göra för att vara med och tävla?

Länka till mig och skriv om tävlingen + ta bilden och lägg upp den i din blogg!
Lämna sedan en kommentar i detta inlägg och skriv att du är med!
Länka gärna till ditt inlägg ochså så att det blir lättare för mig att kika in.
Har du ingen blogg går det självklart bra att tävla endå! länka på FB eller bilddagboken.
Glöm inte att lämna din epost så att jag kan kontakta dig om du vinner! Och vilken film du vill ha:)
Filmerna är av dvd+r format som jag lyckats få av en vän.
Tävlingen avsluts Torsdag 21a april.



Tävlingen är Avslutad! Vinnaren är Jummi Von Minji - Herrljunga Största Blogg.  Jag har lottat ut en vinnare med hjälp av http://www.random.org/. Jummi, jag har kontaktat dig via din epost. Grattis!


Retro







Jag gick in och kikade på Tradera och sökte på 50-tals möbler som säljs där. Det jag lagt upp här är en väggdekoration som säljs på Tradera. Den är snygg att sätta upp i köket. Att blanda moderna möbler med retro är skit häftigt! Jag älskar 50 talet! Har hört så mycket om det från min pappa som på den tiden åkte båge och raggade tjejer, haha. Det verkade vara en härlig tid. Tänkte jag skulle tipsa er om Tradera, man kan hitta massor av fina och unika prylar där.

Tävling Avslutad
















Jag lottar ut en helt ny Locktång Philips duo styler som du kan använda med eller utan rundborsten ( se bild).
Locktången ger fasta lockar medan rundborsten används för att forma mjuka lockar och ge volym.

sen 4-pack ringar i stl M som kommer från H&M. Ochså helt nya, jag köpte fel.

En nagelborr och nagelsmycken/piercing. Nagelborren används till att borra ett litet hål i din lösnagel, sen sätter du fast smycket i nageln. Jätte fin blir det.

Ett löspuder i beige färg från H&M. En svart kajalpenna, en läppenna och ett läppgloss i ett.
Allt helt oanvänt förstås.

Vill du vara med och tävla om detta? skriv då en kommentar i detta inlägg,glöm inte att uppge din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner. Du får ett extra Plus om du tipsar om tävlingen i din blogg och använder bilden här ovan.
 Tävlingen avslutas på onsdag den 20e april då jag även startar en ny tävling!. Lycka till!



Grattis till Annicka- trebarnsmorsa med fyra ungar! Du har vunnit tävlingen med hjälp av http://www.random.org/.
Jag har kontaktat dig via din epost.                                                        

                                                                                                               

Film Tips




I går kväll såg jag den här filmen. Himlen är oskyldigt blå. Den var jätte bra! Den är baserad på en verklig händelse som hände i Sandhamn 1975. Jag gillade Peter Dalle i filmen,han spelade bra. Har ni inte sett den så se den för guds skull!!!

Leggings & Hoodie













Dom här Leggings och Hoodies lägger jag till i min önskelista, fan va snygga!! Leggings kostar 399 kr och kommer från Ed Hardy. Den gula och rosa hoodie kommer från Abercrombie & Fitch den kostar 699 kr. Så jäkla läckra!!

Nagellackställ & Nagellack








Om man har många nagellack är det smidigt med ett nagellackställ. Det är både snyggt att ha framme men ochså bra för då har man alla samlade på ett ställe. Jag skulle gärna vilja ha det här. Det kostar 613 kr och finns att köpa på nailshop. Nagellacken kostar bara 49 kr styck och finns att köpa på nagelvaruhuset.se som har det mesta inom naglar.

Ta hand om dig!




Nu är det dax att vi börjar använda hudvårdsprodukter och makeup med solskyddsfaktor. Solen tar mer än vi tror nu och innehåller skadliga strålar som påverkar våran hud och hår negativt. Jag använder alltid solskyddsfaktor i allt som bara går. Jag blir brun endå. Foundation från Clarins, innehåller SPF 15 och foundationstick från Shiseido med SPF 15. Ju högre solskyddsfaktor du använder desto bättre.



Även din dagkräm bör innehålla ett solskydd och här har vi Elizabeth Ardens eight hour cream SPF 20, Elizabeth Arden pure finish SPF 15 som även ger lite färg och Collistar med SPF 20. Alla dessa dagkrämer innehåller solskydd.



Vi får inte glömma bort våra läppar som ochså behöver skyddas. Clarins sun light gloss med SPF 6, Murad SPF 15, Hawaiian Tropic SPF 25 och Odd Molly med SPF 25. Oavsett om du anväder ett neutralt mjukgörande läppbalsam eller ett läppgloss/Läppstift är det viktigt att se till att det innehåller en SPF.



Håret är lätt att glömma, det var inte länge sedan som jag började tänka på att köpa hårvårsprodukter och stylingprodukter med skyddande egenskaper. Det gäller både i solen och under hårfönen. Håret slits otroligt mycket i solen och speciellt vi som redan har blekt håret eller färgat det. Toni&Guys glansspray som skyddar mot solens skadliga strålar, Revlon sun care som är en leav in spray och Scandinavian solskyddsbalsam och glansdroppar med SPF. Glansdropparna kostar bara 59 kr och balsamet 39 kr. Bra pris!



Smörj alltid in ansikte och kroppen med en solkräm innan du går och badar eller bara ska ut på stan och shoppa. Går man länge inne i stan och strosar runt i bara linne och shorts så tänker man inte alltid på att tiden rusat iväg och att du varit flera timmar i solen. Ha alltid med en solskyddsflaska i väskan. Alla produkterna finns att köpa på där dom har ett stort utbud. Glöm inte att smöja in er redan nu!

8 Kepsar












Jag gillar kepsar, det är både snyggt och ibland väldigt praktiskt att ha ifall man har en "Bad hair day". Det är precis vad jag har just nu innan jag har gått till frisören. Men vid löning är det dax! har skjutit upp det länge nu.
Dom här fina kepsarna kommer från streetify och ligger mellan 250 kr till 299 kr.

Baddräkter & Hipster






Dom här fina baddräkterna kommer från Asos.com. Tidigare har jag lagt upp bikinis men här kommer baddräkter! Den silvriga är bara så läcker.






Snygga och annorlunda hipsters som kommer från Diesel som ochså finns att köpa på Asos. Tyckte dom var riktigt läckra!

Tävling Avslutad!








Jag lottar ut en pälsväst som är helt ny,prislappen sitter kvar. Den kommer från JC  i stl L men är som en medium. Perfekt att ha nu på våren då det fortfarande är lite kyligt. Sen har vi ett rosa och turkost nagellack från H&M. Alltihopa är värt cirka 470kr.

1 vinnare kommer att utses på onsdag den 13/4 så håll utkik ifall det är just du.

För att delta i tävlingen räcker det med att lämna en kommentar i detta inlägg. Glöm inte att uppge din epost så att jag kan kontakta dig om du vinner. Du får ett extra plus om du tipsar om tävlingen i din blogg och använder tävlingsbilden eller min header. Lycka till!!!

Fler tävlingar är på gång!














Jag har lottat ut 1 vinnare med hjälp av www.random.org och vinnaren är Sabina! http://saabs.blogg.se/ Jag har kontaktat dig via din epost. Tack till alla tävlande, önskar jag hade en väst till er allihopa.
Senare i dag startar en ny tävling!


Söt väska



Söt väska som kommer från angelinas.se Lila och Svart är läckert tillsammans och den här söta väskan passar lika bra till jeans och t-shirt som en fin klänning.

Färgglada Skor












Här kommer ett urval av färgglada skor som kommer från brandos. Älskar färger, jag har allt från rosa, röda, gula,blåa, lila turkosa skor hemma. Färg ger det där lilla extra, ungefär som en accessoar gör!

Bra Penna




Den här lackborttagningspennan är perfekt efter att man målat sina naglar och nagellacket hamnat utanför, på skinnet. Då tar man bara den här pennan som är snedskuren och smal och vips är lacket borta. Jag gillar den verkligen, tänkte jag skulle tipsa er om den. 45 kr kostar den och finns att köpa på yves rocher.

Lampor i cool design













Åh vad jag älskar dom här lamporna! så häftiga och fina. Det är både taklampor, bordslampor och golvlampor. Lamporna är dock ganska dyra men så fina!!! finns att köpa på frapp.se där det finns mer av det goda. Älskar den vita fjäderlampan som är härligt udda.

Dagens Outfit





Här kommer en bild på dagens klädstil, gråa tröjan kommer från H&M, Väskan H&M, Västen från JC, Rosa linnet BikBok och byxorna och armbandet är från H&M. Västen tänkte jag lotta ut så småning om. Den är lite för kort på mig.

Only & Indiska






Byxorna kommer från Only och kjolen från indiska. De rosa blommiga byxorna ser mysiga ut och enligt mig lite ful söta. Vad tycker ni om dem?

Under 100 Lappen










Nyheter från H&M under hundralappen. Rosaprickiga linnet kostar bara 49,50 kr och är jätte sött. Armbandet och ringarna kostar 69,50 kr och 49,50 kr. Sen har vi 2 strandväskor som är perfekt att ha bikini, badlakan och solkrämen i. Dom kostar 49,50 kr. Följ min blogg med bloglovin

Sommar inspiration

































Snart är sommaren här, jag vet att vi alla längtar efter den och jag hittade lite sköna bilder som lite inspiration av det som hör sommaren till. Mjukglass, jordgubbstårta på midsommar, åka båt ute på sjön eller havet, badning i havet eller sommardagar på landstället eller en solnedgång från sin tomt. Regn på midsommar hör ochså till, likaså hästar i sommarhagen och massor av jordgubbar::)  Jag älskar sommaren och välkomnar den med öppna armar:=)

Söta plagg









Här kommer både söta och romantiska plagg från Rut som passar bra ihop eller att mixa med. Härliga sommarfärger som ochså ser svala och sköna ut. De översta linnena kostar 299kr , vita capribyxan kostar 159 kr och de mittersta linnena kostar 159 kr. Visst är det fint!

Bra produkter









Här har jag samlat mina favorit produkter från . Parfymen Evidence är en favorit, den finns i olika priser och flaskor. Sen har vi kroppspeeling och bodylotion i vanilj som jag gillar, dom kostar 149 kr och är ekologiska .Handtvålen kostar bara 17 kr, den luktar jätte gott och finns i olika dofter. Läppbalsam vanilj kostar 49 kr och ger ett svagt skimmer och mjukgör bra. Läppennan ger en naturligfärg och sitter bra, den kostar 29 kr. Sen kommer en till bodylotion, även den är ekologisk och kostar 19 kr. SOS klyvna hårtoppar heter den orange tuben, den är super bra om du känner att ditt hår behöver fukt och mjukhet. Kan användas i både torrt och fuktigt hår. Den rekomenderar jag verkligen. Sen kommr en favorit duchkräm som är härligt tjock och väldoftande, 20 kr kostar den. har även mycket erbjudanden och köp 2 betala för 1 osv.

Tröjan & Skorna










Nu har mina ballerina och min hoodie som jag beställt från dunken kommit. Tröjan är super snygg, den är jag riktigt nöjd med. Skorna var dock för små, jag köpte stl 40 men dom är som en 37a. Jätte tråkigt. Det blir att skicka tillbaka skorna, men funderar på att byta mot en till hoodie fast en annan färg. Tröjan kostar 659 kr och skorna 379 kr.

Barn Hattar













Jag var bara tvungen att lägga ut dom här söta barn hattarna som finns att köpa på angelinas.se.
Dom är ganska dyra men så gulliga till barnen:)

Rött & Svart









Tröjan kommer från , byxorna från Bikbok, väskan och skorna kommer från Ed Hardy. Vad mycket snygga kläder och accessoarer man hittar och vill ha! Bloggen blir som en stor önskelista med kläder man vill ha,haha. Gillar den stora röda tröjan, passar bra till kyliga sommarkvällar till ett par jeans eller leggins.

Kläder, Väska, Halsband






Den här outfiten gillar jag, koftan blev jag riktigt sugen på, den kommer från Object och kostar 349 kr. Jeansen som är i boyfriend modell kostar 499 kr och kommer från ICHI. Det blåa linnet kommer från Object och kostar 399 kr.




Väskan kommer från Rules by mary och kostar 349 kr, det coola halsbandet kostar 89 kr och kommer från SmartGirl.





Tröjan med ugglan på kommer från Nümph och kostar 649 kr, skjortan kostar 199kr och kommer från Vila.
Alla kläder finns att köpa på nodoubt, det gula halsbandet finns på SmartGirl.



Dr Denim halva priset





Dom här färgglada jeansen kommer från Dr Denim och kostar bara 250 kr. Ordinarie pris är 500 kr.
Du kan köpa dom på Lager 57 som har märkeskläder till halva priset!

Vårnyheter från ICHI











Här kommer snygga kläder från ICHI som jag gillar. Bilderna är jätte fina och jag önskar jag hade varje plagg:) ICHI finns att köpa på bla klädfabriken.

Fint i Rosa och Beige




 

 





Här har jag samlat kläder i beige och rosa som är 2 färger som passar jätte bra i hop. Väskan och shortsen kommer från Ginatricot, Linnet från H&M, halsbandet kommer från SmartGirl, strumporna från Monki, ringen från Sid and Sally,blomman från Bikbok och skorna från Friis och Co.

Hårband








Dom här vackra hårbanden kostar 249 kr och kommer från Angelinas. Jätte snyggt att ha både till fest eller till en vardag.

Nummer 14

 





 

En bild på mig med mitt favorit läppglans, Lancomes Juicy Tubes nummer 14 Framboise som bara ger lite färg. Älskar denna lilla tub:) Mössan kommer från Nelly och den har jag använt flitigt i år. Den jag borde använt isället är den rosa mössan Bad hair day, den skulle passa mig nu. Den prickiga är inte så tokig heller. Båda kostar 69 kr och kommer från Nelly.  Snart dax för mig att besöka hårfrisören, måste bleka eller slinga min utväxt. Bleka eller slinga, bleka eller slinga.. Har inte riktigt bestämt mig ännu.  NELLY.COM  Juicy Tubes 199kr

Rockiga Linnen



















Måste ju bara tipsa er om dessa läckra linnen, så tuffa! Lite döskallen till en annars neutral klädstil är ju super snyggt. Den vita nummer 1 är min favorit. Finns att köpa på dunken.se där dom har massor av rockiga kläder.

Thaimat






Tänkte jag skulle visa upp min stolthet, Thaimat! Det är det bästa jag vet, jag lagar thaimat minst 5 gånger i veckan för jag tycker det är så gott och jag älskar stark mat. Thaimat är enkelt att göra och det är väldigt fettsnålt eftersom det är så mycket grönsaker med och "lätta oljiga såser". Man ska inte vara "rädd" för oljan eftersom man inte går upp i vikt av den , till skillnad mot smör och margarin som verkligen sätter sig fast på magen eller höfterna.

Idag har jag inte nötter med i wooken, men jag brukar ha det. Nötter är otroligt nyttigt ( i rätt mängd) 1 näve nötter om dagen är att föredra för hälsan. Det är nyttigt fett som ännu en gång inte sätter sig på kroppen.

Här har jag hackat fläskkött,hällt i 1 burk kikärtor ( rent fiber) morötter, paprika ,sockerärtor och vitkål.
Sen har jag haft i Oystersås ( som man steker köttet i), fisksås ( som man droppar på för att sätta smak) dock ej för mycket. Och sist men inte minst, Laoganma Salted Black Bean och Ground chili & Garlic in oil.

Jag har turen som har en butik i närheten där jag bor som säljer direkt importerade Thaisåser och fisk,skaldjur , grönsaker osv.

Fest fin




















Annie oskarsson ska på bröllop i italen i maj månad, hon ville att jag skulle rekomendera en outfit eftersom det är svårt att veta vad man ska ha på sig. Jag håller med Annie! Det är svårt. Här har jag samlat nya klänningar till budget pris, vissa dyrare än andra men cirka 359kr klänningen. Jag har hittat dessa på massor av olika ställen, men nelly, bubbleroom, scorett, veromoda, vila kommer det mesta ifrån. Är det nåt specifikt plagg  du tänker på skicka mig ett mail så slussar jag dig vidare. Hoppas du gillar detta. Kram

Färgglada Klockor


 

 

 

 


Dom här fina klockorna kommer från chique och kostar mellan 349 kr och 399 kr. Den ljuslila klockan som är min favorit kostar 479 kr. Jag gillar dom fina glada färgerna, skulle vilja ha flera stycken:)

Rockiga Högklackat















Dom här rockiga högklackade skorna kommer från Iron First och är as coola!! Så snyggt med ett par jeans:) Vad jag önskar jag var 10 cm kortare , iallafall vid det tillfället jag ska använda skorna. Det är helt klart Kelly Ozzborns stil.

Söta Nyckelringar



 


 


Lisbeth Dahl har designat dom här söta nyckelringarna som kostar mellan 99 kr till 129 kronor. Personligen har jag en tråkig nyckelring och blev glad när jag hittade dom här fina som jag blev sugen på. Grodan, nummer 1 tycker jag är finast. Du hittar dessa på www.chique.se

Oliver










Jag var bara tvungen att lägga ut den här söta bilden på min katt Oliver. Han sitter ofta så här och tvättar sig, ibland kan han sitta i flera minuter och bara titta,precis som han gör på bilden. Han är för go:) Jag har 3 katter till som jag så småningom kommer att lägga upp eftersom dom är en stor del i mitt liv. Oliver är en Helig Birma11 månader som föddes med kejsarsnitt, efter det ville inte hans mamma veta av kattungarna så kattungarna fick matas med flaska. Jag köpte honom av en uppfödare med stamtavla och hälsointyg. Uppfödaren ringde till mig för ettpar månader sen och berättade att Olivers mamma dött vid 2 års ålder. En obduktion gjordes och det visade sig att hon hade den obotliga hjärtsjukdomen HCM. Den är ärftlig och jag är livrädd att Oliver kommer att få det. Usch nu blev det jobbigt..... Min älskade älskling, jag är så arg på uppfödaren, jag tror inte hon vet hur mycket hon har sårat mig och de andra som köpte syskonen till Oliver.

Man fäster sig så fort vid sina katter, jag har verkligen gjort det och kan inte tänka mig att förlora honom. Varje dag tänker jag på Olivers situation och ber faktiskt till gud att låta honom få vara frisk. Oj vad personligt det blev. Tänkte bara lägga upp bilden och skriva lite om honom men så dök det här upp i mitt huvud igen. Men visst är han söt!!

Tröjor & Linnen








 



 





Här har jag hittat jätte fina tröjor och linnen. Gillar verkligen linnet med Vingar och Skjortan ser ut att sitta perfekt.
Halsbandet Kostar 248 kr , och armbandet kostar 258 kr.

Påsken






 



 



 

 





Snart är påsken här och då är det trevligt med lite påskpynt. På Panduro hittar du massor av saker du kan göra själv, ett bra sätt att umgås på eller varför inte med sina barn eller småsyskon. Panduro har glasägg man kan måla på själv, dom har glitter, fjädrar, klisterlappar med påskmotiv och en massa annat skoj. Som ni ser på bilden finns en smart liten pump som suger bort allt innehåll ur ägget. Sist med inte minst la jag upp en Tupp som min kära mamma har broderat, det är hennes stora hobby. Visst är det fin:) www.pandurohobby.se

RSS 2.0